درود بر دوستان

 

بارها و بارها درباره همین سرماخوردگی، گلو درد، تب و لرز و تموم بیماریهای عفونتی صحبت کردم

 

خیلی راحت و آسون با یک  دو دوره رژیم و رعات میتونید سیستم ایمنی و سلامت بدنتون رو تقویت کنید..

 

بخونید، انجام بدید و به عزیزان و دوستانتون اطلاع بدید


ادامه مطلب
نوشته شده در یک شنبه 30 آذر 1398برچسب:سرماخوردگی,تب و لرز,گلودرد,سینه پهلو,سینوزیت,درد,چرک,گلو,خلط,سردرد,ساعت 17:12 توسط سید| |

یک بررسی جدید در آمریکا نشان می دهد باورهای معنوی ممکن است نتایج درمانی کوتاه مدت بیماری روانی را بهبود بخشید.

 

به گزارش لایوساینس ، نتایج این بررسی نشان می دهد افرادی که خودشان را با ایمان قوی توصیف می کردند ، در مجموع پاسخ بهتری به درمان نشان می دهند . در این تحقیق 159 بیمار که در یک برنامه 2 هفته ای برای درمان مشکلات روانی گوناگون مانند اضطراب و افسردگی در بیمارستانی در ماساچوست شرکت کرده بودند ، بررسی شدند .

این افراد با پر کردن پرسشنامه ای ، میزان اعتقادشان به خدا و انتظاراتشان درباره مؤثر بودن درمان را در مقیاس 5 نمره ای توصیف کردند . میزان بهزیستی این افراد نیز در ابتدا و انتهای برنامه درمانی براساس آسیب زدن به خود ارزیابی شد . نتایج نشان داد افرادی که میزان اعتقادشان را بالا توصیف کرده بودند ، با احتمال 2 برابر بیشتر پاسخ مثبتی به درمان می دهند . همچنین این گروه بیماران در مورد تأثیربخشی درمان خوش بین تر بودند . به گفتۀ این پژوهشگران ، به نظر می رسد اعتقاد های معنوی می تواند اعتقاد به مفید بودن درمان را افزایش دهد . کارشناسان می گویند اگر بیماران دچار مشکلات روانی باور داشته باشند قدرتی بالاتر وجود دارد – چه براساس باورهای مذهبی یا از طریق ارتباط با دوستان ، خانواده یا حتی طبیعت – نتایج درمانی بهبود پیدا می کند .

این پژوهشگران می گویند گرچه این بررسی به پیوندهای میان اعتقادات معنوی خاص و انواع بیماری های روان پزشکی و نتایج درمانی برای یک بیماری معین نپرداخته ، امّا بیانگر آن است که ایمان نقش مهمی در روند درمانی دارد . البته به گفته آنها ، تحقیقات بیشتری در این زمینه باید انجام شود .

نوشته شده در چهار شنبه 26 آذر 1393برچسب:باور,معنوی,روانی,بیماری,خدا,اعتقاد,ساعت 14:11 توسط سید| |
 
 
 
 
..استوخدوس؛ معجزه آرامش

ادامه مطلب


نور و موسیقی ملایم باعث کم‌خوری می‌شود


ادامه مطلب
نوشته شده در سه شنبه 12 دی 1391برچسب:نور,موسیقی,تغذیه,اشتهای زیاد,لاغری,چاقی,ساعت 12:47 توسط سید| |

 يك متخصص آسيب شناسي با بيان اينکه اگر حداکثر مدت دو سال از شروع بيماري ام اس گذشته باشد، امكان درمان قطعي به شرط رعايت کامل دستورات طب سنتي بسيار زياد است، گفت: براي درمان بيماري ام اس ابتدا اصلاح تغذيه بيمار و در کنار آن استفاده از داروهاي گياهي و رژيم‌هاي تقويت عمومي و عرقيجات مفيد لازم است.

دکتر حسن اکبري در گفت وگو با ايسنا ، با بيان اينكه ميزان شيوع ام اس بين 2 تا 150 نفر در هر 100هزار نفر است، گفت: سن بروز بيماري غالباً بين 20 تا 50 سالگي و در زنان شايع‌تر از مردان است.

وي با تاكيد بر اينكه اين بيماري داراي علائم متعددي است، گفت: علائم روحي و رواني و جسمي از علايم بيماري است و با پيشرفت بيماري ناتواني‌هاي فيزيکي و ذهني و ادراکي به وجود مي‌آيد.

اين متخصص آسيب شناسي با اشاره به اينكه بيماري ام اس يک بيماري با منشاء خودايمني است، گفت: در اين بيماري سيستم ايمني بدن در اثر نرسيدن انرژي کافي به سلول‌هاي ايمني قدرت تشخيص سلول‌هاي خودي را از دست مي‌دهد و بدن بر عليه پروتئين‌ها و سلول‌هاي خود فعال مي‌شود و آنها را نابود مي‌کند و علايم بيماري با ايجاد پلاک‌هاي پراکنده در ماده سفيد مغز و در اثر انهدام پوشش ميلين روي اعصاب مغز و نخاع به وجود مي‌آيند.

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي يادآور شد: اين بيماري با علائمي مانند شروع ناگهاني يا تدريجي کم شدن حس لامسه، ضعف و سستي در عضلات مختلف بدن، انقباض و سفتي و گرفتگي غيرعادي عضلات، اشکالات حرکتي (نامنظمي حرکات بدن)، اختلال درتکلم (تکلم بريده بريده)، نيستاگموس، دوبيني، تاري ديد، کاهش دقت بينايي، کاهش ديد رنگي، خستگي مزمن و دردهاي بدني، دردهاي بدني طول کشيده با علت نامعلوم، مشکلات مزمن در مثانه، روده و شکم، اختلالات عصبي، حس خارش، کرختي، گزگز، مورمور، سوزن سوزن شدن دردناک بخصوص در پاها نمايان مي شود. اين محقق و مدرس طب اسلامي – ايراني گفت: در طب جديد علت بيماري نامشخص است و درمان هم ندارد و داروها فقط در مديريت علايم بيماري کمک مي کنند ولي در طب اسلامي - ايراني مثل ساير بيماريها ريشه بيماري ام اس نيز در اختلالات تغذيه‌اي اعم از نوع غذاها، ترکيب غذاها و نحوه غذا خوردن و آشاميدن است لذا براي درمان بيماري ام اس ابتدا اصلاح تغذيه بيمار بر اساس رعايت کامل مثلث سلامت استوار است و در کنار آن از داروهاي گياهي و رژيم‌هاي تقويت عمومي و عرقيات مفيد استفاده و بتدريج ورزش وارد زندگي فرد مي‌شود.دكتر اكبري گفت: در صورتي که زمان زياد از دست نرفته باشد و حداکثر مدت دو سال از شروع بيماري گذشته باشد، امكان درمان قطعي به شرط رعايت کامل دستورات طب اسلامي - ايراني بسيار زياد است و در ساير موارد بهبودي نسبي حاصل مي‌شود.

نوشته شده در جمعه 17 آذر 1391برچسب:ام اس , استرخاء , فلج,ساعت 20:38 توسط سید| |

 شايد مطالعه اين مطلب شما را برآن آورد كه حداقل هفته اي دو تا سه بار هم كه شده آب كرفس را وارد برنامه غذايي تان كنيد...


ادامه مطلب

تو این قسمت سوالات شما رو + جوابها میذارم که دیگر دوستان هم استفاده کنند 


ادامه مطلب
نوشته شده در چهار شنبه 16 فروردين 1398برچسب:,ساعت 12:48 توسط سید| |

 سرکه سیب از بروز سرطان پیشگیری هم می کند. اگر چه سرکه سیب سرطان را درمان نمی کند ، ولی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ، رادیکال های آزاد را در بدن از بین می برد. رادیکال های آزاد ترکیبات خطرناکی هستند که در اثر اکسیداسیون به وجود می آیند و باعث تخریب سلول های بدن، پیری زودرس سلول ها و ایجاد سرطان می شوند.


بتاکاروتن آنتی اکسیدان مهمی است که در سرکه سیب وجود دارد و رادیکال های آزاد را خنثی می کند. سرکه سیب علاوه بر بتاکاروتن ، ماده دیگری نیز دارد که از سرطان جلوگیری می کند . نام این ماده پکتین است. پکتین یک نوع فیبر غذایی است. مطالعات نشان داده که دریافت زیاد فیبر از بروز سرطان و به خصوص

سرطان روده جلوگیری می کند، زیرا فیبرها با مواد سرطان زا در روده ترکیب می شوند و باعث دفع سریع تر آنها از بدن می شوند.

 

ادامه مطلب
نوشته شده در پنج شنبه 15 دی 1390برچسب:سرکه سیب,پتاسیم,آنتی اکسیدان,عفونت ادرار,فشار خون,چربی خون,قند خون,,ساعت 2:10 توسط سید| |

 تقریبا یک قرن قبل، اکثر داروهای مشهور امروزی از گیاهان تولید شده اند: همچون آسپیرین(ازپوست درخت بید) دیگوکسین ( ازگل انگشتانه) کینین ( ازپوست درخت سینکونا) و مورفین ( ازکوکنارمخدر). درحال حاضرشرکت های بزرگ داروسازی دنیا سلطه کاملی برگیاهان طبی در چهار گوشه کره خاکی دارند.

 

امروزه طب گیاهی چینی به لطف تبلیغات و فعالیت گسترده دولت چین جای خود را به خوبی درطب نوین غرب باز نموده است. هر چند که داروهای گیاهی ایران بسیار متنوع بوده و نیازمند بررسی های علمی و معرفی جهانی هستند.

اگر چه نحوه درمان های داروئی نوین و درمان های گیاهی به نظریکسان می آید اما تفاوت های عمده ای بین این دو وجود دارد:

 

 


ادامه مطلب
نوشته شده در سه شنبه 1 آذر 1388برچسب:طب گیاهی,طب نوین,ساعت 2:14 توسط سید| |

 آلبالو

 

ادامه مطلب

 شاه تره


ادامه مطلب

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

کپی برداری بدون ذکر منبع غیر مجاز می باشد
www.sharghi.net & www.kafkon.com & www.naztarin.com