كوشاد از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است
1)اشتها را تحريك مي كند
2)كوشاد گلبولهاي قرمز و سفيد خون را زياد مي كند بنابراين براي معالجه كم خوني و بيماريهاي عفوني بكار مي رود .
3)اثر ضد تورم درد و براي رفع آرتروز و رماتيسم مصرف مي شود
4)تب بر است
5)بيماري مالاريا را برطرف مي كند
6)درد نقرس را برطرف مي كند
7)حرارت و رطوبت را زا بدن خارج مي سازد
8)فشار خون را پائين مي آورد
9)ناراحتي هاي كبدي را برطرف مي كند
10)تقويت كننده معده و بدن است
11)اختلالات عادت ماهيانه را درمان مي كند
12)گرفتگي روده ها را باز مي كند
13)ادرار آور است
14)ضماد كوشا با سركه براي از بين ژبردن لكه هاي پوست مفيد است
15)عصاره اين گياه مسكن تمام دردها است
16)ورم طحال را برطرف مي كند
17)خون را تصفيه و تميز مي كند
18)درمان كننده زردي و يرقان است
طرز استفاده:
جوشانده : مقدر 20 گرم ريشه خرد شده كوشا را در يك ليتر آبجوش ريخته بگذاريد براي مدت 20 دقيقه بآرامي بجوشد ، سپس آنرا صاف كنيد . مقدر مصرف اين جوشانده يك فنجان قبل از هر غذا است .
دم كرده : مقدرا 5 گرم ريشه كوشاد را در يك ليتر آبجوش ريخته و بگذاريد چند ساعت بمانذ . سپس آنرا صاف كرده و استفاده كنيد .
تنطور : اين تنطور را مي توانيد از فروشگاههاي گياهان دارويي و يا برخي از داروخانه ها خريدري كنيد . مقدر مصرف آن 10-15 قطره همراه با آب سه بار در روز است .
توجه :
مصرف بيش از حد كوشا ممكن است باعث تحريك معده و بوجود آوردن حالت استفراغ و دل بهم خوردگي شود . زنان باردار و مادران شير ده نبايد از اين گياه استفاده كنند .
نظرات شما عزیزان:
نوشته شده در شنبه 27 فروردين 1390برچسب:كوشا, ساعت 19:56 توسط سید|
|